Personal

Sällstorps Hundrike

Om mig...

Kristina Segerfelt heter jag som äger och driver Sällstorps Hundrike som inriktar sig på hundrastning, kursverksamhet och privatträning. Jag har rastningar i Varberg, Veddige, Derome och Sällstorp med omnejd. Jag är 32 år gammal och bor på en liten gård i Sällstorp. Jag har tre egna hundar i dagsläget, Ninja som är en långhårig Collie, Mysan som är en bordercollie blandning och Tezla en Cane Corso. Jag har tidigare haft andra hundraser i mitt liv såsom rottweiler/dobberman/nakenhund/malteser/boxer/wippet & shäfer

är några av dem.   


Jag har sedan jag var liten älskat hundar och varit facinerad av deras natur. Jag har tidigare arbetat på ett hundpensionat och det var där min dröm började väckas till liv att jag en dag själv skulle starta en verksamhet med hundar. Jag är utbildad Diplomerad Hundinstruktör av "Hundens Hus" i Göteborg och har många års erfarenhet av hundar. Jag har både drivit eget hunddagis och pensionat tidigare.


Sällstorps hundrike är en mindre verksamhet med fokus på hundarna och tid för varje hund! Självklart har Sällstorps Hundrike F-skattsedel och ansvarsförsäkring!
Jag är utbildad i Första hjälpen för hund där jag i utbildningen genomgått följande:

* Hjärt/Lungräddning

* Stoppa blödning

* Fixera en fraktur

* Heimlich manöver

* Transportera skadad hund

* Tassbandage

* Förgiftningar

* Smittspridning

* Värmeslag


Copyright 2012 © All Rights Reserved